OSOITA NÄKEMYKSELLISYYTTÄ JA AJANTASAISUUTTA.

TARJOA UUTUUSARVOA JA OIVALLUKSIA.

ANNA AIHETTA AJATTELULLE.

Teknostressi on 2020-luvun polttava puheenaihe ja ilmiö, joka haastaa johtamista ja organisaatioiden kehitystä uudella tavalla.

Puheenvuoromme sopivat loistavasti erilaisiin koulutus- ja messutapahtumiin tai osaksi henkilöstö- tai asiakastapahtumia.

NÄKEMYKSELLISYYS

Teknostressi on 2020-luvun polttava puheenaihe ja ilmiö, joka haastaa johtamista ja organisaatioiden kehitystä uudella tavalla. Se vaikuttaa teknologiasta saataviin liiketoimintahyötyihin ja työhyvinvointiin. Kyse on juurisyytekijästä työstressin ja monen muun kehityshaasteen taustalla, jolta näkemykselliset toimijat eivät sulje silmiään.

AJANTASAISUUS

Työperäisen stressin hallintaan haetaan uudenlaisia ratkaisuja. Työturvallisuuslaki ohjaa ja edellyttää työn psykososiaalisten kuormitustekijöiden huomiointia yhä paremmin. Tällä tarkoitetaan mm. työn järjestelyyn ja sisältöön liittyvää kuormitusta, johon teknologia poikkeuksetta vaikuttaa. Teknostressitekijät on yhä tärkeämpää tunnistaa!

EDELLÄKÄVIJYYS

Vaikka teknostressi on arjessa tunnistettava hyvinvointiin vaikuttava asia, se on myös usein väärin ymmärretty ilmiö ja tosiasiassa aiheena monelle vielä tuntematon. Aiheella on uutuusarvoa ja puheenvuoro takuulla antaa aihetta ajatteluun!

PUHUJA TARU PUUKKO

Taru on utelias, kasvuhakuisella mindsetilla ja ripauksella kapinahenkeä varustettu positiivinen tekijätyyppi ja Lost In Data Company:n perustaja-toimari.

Hän työskentelee organisaatioiden ja työhyvinvoinnin kehittämisen parissa, IT-järjestelmien käyttöönottovaiheen kehityskumppanina ja muutoksen johtamisen tukena. Vuodesta 2018 alkaen hän on syventynyt työssään erityisesti teknologiasta aiheutuvan kuormituksen eli teknostressin ymmärtämiseen ja ratkaisemiseen. Tämän aihepiirin osalta hän on eturivin tekijä Suomessa.

Tarun otteessa digitalisaatio ja työhyvinvointi yhdistyvät modernilla, ajatuksia herättävällä tavalla!

Valmiina taklaamaan teknostressin haittavaikutuksia organisaatiossanne?

Anna meidän auttaa!

Voit varata ajan juttutuokiolle suoraan kalenterista, tai jättää viestin lomakkeen kautta yhteystietojen kera. Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Ota yhteyttä!

Lähettämällä viestin hyväksyt yhteystietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Tietosuoja ja yksityisyys.