VÄHEMMÄN TEKNOSTRESSIÄ, ENEMMÄN HYVINVOINTIA!

Valmennus, jonka avulla lisäät teknostressi-tietoisuutta, parannat työyhteisön mahdollisuuksia vaikuttaa työperäiseen teknostressiin ja kehität henkilöstön muutostaitoja alati muuttuvassa työelämässä.

Teknostressi yhdistetään useimmiten informaatioähkyyn, älylaitteiden näytöille jatkuvasti ponnahtaviin notifikaatioihin, koukuttaviin sovelluksiin ja sinivalon epäedullisiin vaikutuksiin palautumisen ja yöunen kannalta. Edellä mainitut esimerkit ovat yksi osa teknostressiä, mutta kyse on kuitenkin paljon moniulotteisemmasta ilmiöstä, jonka ratkaisu edellyttää uudenlaista ajattelua!

Työperäisen teknostressin hallinta edellyttää teknostressin syntymekanismeihin ja luonteenpiirteisiin perehtymistä ja yhteisen ymmärryksen lisäämistä aiheesta.

VÄHEMMÄN TEKNOSTRESSIÄ, ENEMMÄN HYVINVOINTIA! – koulutus tarjoilee erilaista, oivalluttavaa sisältöä ja tuoreita näkökulmia työhyvinvoinnin kehittämiseen koko työyhteisölle!

”Todella hyvin jäsennetty esitys, selkeää innostus oli havaittavissa osallistujakunnassa, esimerkit olivat osuvia ja hyviä, esitystapa/-tyyli pureva.”

”Kiitoksia oikein inspiroivasta esityksestä! Sait hyvin porukan keskustelemaan sekä herättelit ajatuksia, joita tyypillisesti insinöörien mielessä ei asiakaskohtaamisissa huomioida.”

MIKSI VALITA KOULUTUS?

AJANKOHTAISUUS

Teknologiaa käytetään jo nyt keskimäärin yli 60% päivittäisistä työtehtävistä. Teknostressitekijöiden huomiointi työhyvinvoinnin kehittämisessä auttaa tunnistamaan ja hallitsemaan arjen kokonaiskuormitusta ja tukee hyvinvointia.

Teknostressitekijöiden huomiointi on entistä tärkeämpää kehitystoimenpiteiden vaikuttavuuden ja hyvinvoinnin tukemisen näkökulmasta.

AJANTASAISUUS

Työn psykososiaaliset kuormitustekijät ovat työturvallisuuden näkökulmasta entistä enemmän esillä. Uusi teknologia vaikuttaa lähes poikkeuksetta työn psykososiaalisiin kuormitustekijöihin (työn järjestely, työn sisältö) – Teknostressitekijöiden tiedostaminen ja koulutuksen järjestäminen osoittaa ajantasaisuutta ja näkemyksellisyyttä.

MUUTOSTAITOJEN KEHITTYMINEN

Jatkuva muutos ja uusien asioiden omaksuminen haastavat tämän päivän tietotyöläisiä entistä enemmän. Itsetuntemuksen lisääntyminen ja oman toiminnan parempi ymmärrys suhteessa muutokseen edesauttaa omasta jaksamisesta huolehtimista. Teknostressitekijöiden ymmärrys synnyttää uusia oivalluksia oman toiminnan ja toimijuuden suhteen.

Henkilökuva toimitusjohtaja Taru Puukosta

VALMENTAJA TARU PUUKKO

Taru on utelias, kasvuhakuisella mindsetillä ja ripauksella kapinahenkeä varustettu positiivinen tekijätyyppi ja Lost In Data Companyn perustaja-toimari.

Motto: ”Työhyvinvointi ei ole vain skumppaa ja jumppaa – tarvitaan uudenlainen näkökulma!”

Taru työskentelee valmentajana ja konsulttina ”it-järjestelmien ja ihmisten rajapinnassa” nivoen yhteen sekä liiketoiminnan tavoitteet että henkilöstön hyvinvoinnin tukemisen.

Tarun otteessa digitalisaatio ja työhyvinvointi yhdistyvät modernilla, ajatuksia herättävällä tavalla.

Valmiina taklaamaan teknostressin haittavaikutuksia organisaatiossanne?

Anna meidän auttaa!

Jätä viesti yhteystietojesi kera: olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ota yhteyttä!

Lähettämällä viestin hyväksyt yhteystietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Tietosuoja ja yksityisyys.